Επιστροφές

Διατηρείτε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχει αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών, σύμφωνα με το Ν. 2251/1994. Μπορείτε να αποστείλετε τα προϊόντα με δικά σας έξοδα στην διεύθυνση Κολοκοτρώνη 1, Κηφισιά, ΤΚ 14562

Η υπαναχώρηση είναι αναιτιολόγητη και υποχρεούστε να επιστρέψετε το προϊόν ακριβώς στην άριστη κατάσταση που το παραλάβατε. Ειδικότερα, το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση («as new»), όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ κ.λπ.) τα οποία δεν θα πρέπει να έχουν σκισίματα ή φθορές/αλλοιώσεις) και με όλα τα περιεχόμενα τις αρχικής συσκευασίας. Επιπλέον, για να γίνει δεκτή επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το Προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς.

Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον προηγουμένως έχετε εξοφλήσει κάθε ποσό που ενδεχομένως επιβαρύνθηκε η εταιρεία για την αποστολή του προϊόντος σε εσάς και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του.

Θα λάβετε email ότι έχουμε προχωρήσει στην επιστροφή. Τα χρήματα θα εμφανιστούν στο λογαριασμό σας συνήθως σε 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Επιστροφές με BOX NOW

Πατήστε το παρακάτω κουμπία και ακολουθήστε τις οδηγίες

Στο πακέτο επιλέξτε το Medium